گوگل به‌طور تصادفی ویدئوهای خصوصی کاربران را با دیگران به اشتراک گذاشت

ممکن است شرکت گوگل به اشتباه ویدئوهای خصوصی شما که بر روی سرورهای این شرکت ذخیره شده، با دیگر کاربران به اشتراک گذاشته باشد. شرکت گوگل به تازگی به این مسأله اعتراف کرده و اعلان‌های امنیتی را به کاربرانی که تحت تاثیر قرار گرفته‌اند، ارسال کرده هرچند که تعداد این کاربران هنوز افشاء نشده است. این اشکال حریم خصوصی در نتیجه‌ی یک اشکال فنی در Takeout گوگل بوده است. این سرویس از تمامی فایل‌های شما بر روی حساب کاربری گوگل در قالب یک فایل، فایل پشتیبان تهیه می‌کند و به شما اجازه می‌دهد تا آن را به‌طور یکجا دانلود کنید.

براساس اطلاعاتی که کاربران به اشتراک گذاشته‌اند، این اشکال از ۲۱ تا ۲۵ نوامبر سال گذشته فعال بوده و این بازه‌ای بوده که برخی از ویدئوها در سرویس Google Photos اشتباها به آرشیو دیگر کاربران ارسال شده است. اگر در طول این بازه‌ی ۵ روزه، همان فایل بک‌اپ از فایل‌های خود بر روی حساب کاربری گوگل را درخواست کرده باشید، ممکن است ویدئوهای نامرتبطی از دیگر حساب‌های کاربری را نیز مشاهده کنید.

لازم به ذکر است این حادثه‌ی افشای اطلاعات، کاربرانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد که از سرویس Google Takeout در ماه نوامبر سال گذشته استفاده کرده‌اند و کسانی‌که عکس‌های خود را در Google Photos بارگذاری کرده‌اند تحت تاثیر قرار نگرفته‌اند. با این حال تاکنون گستره‌ی این نقض اطلاعاتی هنوز مشخص نیست. گوگل همچنین به‌خاطر این مسأله عذرخواهی کرده و اعلام کرده این اشکال شناسایی و برطرف شده است.

منبع

Related posts

Leave a Comment

20 − 12 =