فیس‌بوک هشدارهایی جدیدی را در صفحه‌ی ورود برنامه نمایش می‌دهد

فیس‌بوک این هفته اعلان‌های جدیدی را برای هشدار به کاربرات زمانی که می‌خواهند از طریق یک برنامه‌ی شخص ثالث وارد حساب کاربری خود می‌شوند، معرفی کرده است. این ویژگی جدید Login Notifications نام داشته و ابزاری است تا کاربران بتوانند بر روی داده‌های خود کنترل بیشتری داشته باشند. این ویژگی زمانی اجرا می‌شود که کاربر به یک برنامه‌ی شخص ثالث وارد شده و به آن دسترسی به اطلاعات حساب کاربری داده می‌شود. همچنین زمانی‌که دسترسی‌ها منقضی شده بود و این عملیات مجددا انجام می‌شد، این فرآیند انجام می‌شود.

کاربران این هشدارها را از طریق برنامه‌ی فیس‌بوک و همچنین آدرس ایمیل منسوب به خودشان دریافت می‌کنند. به گفته‌ی فیس‌بوک، هم طراحی و هم محتوای این اعلان‌ها به کاربران یادآوری می‌کند که بر روی اطلاعاتی که با برنامه‌ی شخص ثالث به شاتراک گذاشته‌اند، کنترل کامل دارند و به راحتی می‌توانند این تنظیمات را تغییر دهند.

فیس‌بوک از ویژگی را ۲ ماه بعد از معرفی کرد که شرکت اعلام کرده بود تقریبا ۱۰۰ برنامه‌ی شخص ثالث و توسعه‌دهندگان آن‌ها به اطلاعات حساب فیس‌بوک کاربران دسترسی داشتند و این درحالی است که نباید دسترسی می‌داشتند. در طول ۲ سال گذشته، فیس‌بوک تلاش کرده تا امنیت و حریم خصوصی داده‌ها مشتریان خود را ارتقاء دهد. این تلاش‌ها نیز پس از رسوایی فیس‌بوک در قضیه‌ی Cambridge Analytica بود که این شرکت شخص ثالث بدون اطلاع کاربران، به اطلاعات و داده‌های آن‌ها دسترسی داشت.

منبع

Related posts

Leave a Comment

3 × دو =