گوگل استفاده از ابزار Password Checkup را توسعه می‌دهد و از ویژگی‌های حریم خصوصی جدید رونمایی می‌کند

گوگل به‌تازگی اعلام کرده است که ابزار Password Checkup را به مدیریت گذرواژه‌ی حساب خود اضافه کرده است و از برخی ویژگی‌های امنیتی و حریم خصوصی جدید برای یوتیوب رونمایی کرده است. Password Chackup که در ماه فوریه‌ی سال ۲۰۱۹ میلادی به‌عنوان یک افزونه برای کروم راه‌اندازی شد، برای نمایش یک هشدار در زمانی که کاربران وارد یک وب‌گاهی می‌شوند که دارای گواهی‌نامه‌هایی است که در افشای اطلاعاتی شخص ثالث در معرض خطر قرار گرفته‌اند، طراحی شده است.

Password Chackup به مدیریت گذرواژه در حساب گوگل اضافه شده است. این ادغام به گوگل این امکان را می‌دهد تا نه تنها درصورتی‌‌که گذرواژه‌ی کاربران در یک افشای اطلاعاتی شخص ثالث در معرض خطر قرار گرفته باشد، بلکه درصورتی‌که مجدداً از گذرواژه‌ها در وب‌گاه‌های مختلف استفاده کنند و حتی در صورت ضعیف بودن گذرواژه به کاربران هشدار دهد. گوگل بیان می‌کند که در آینده Password Chackup به‌طور مستقیم در کروم ادغام خواهد شد و کاربران بدون نیاز به نصب افزونه می‌توانند از آن استفاده کنند.

گوگل همچنین نتیجه‌ی یک نظرسنجی آنلاین از مشتریان را که توسط Harris Poll انجام شد، اعلام کرد. این نظرسنجی از حدود ۳٬۵۰۰ شخص در امریکا انجام شده است و نشان می‌دهد که ۷۵ درصد آن‌ها از پیگیری گذرواژه‌های خود منصرف شده‌اند و نزدیک به یک چهارم آن‌ها از گذرواژه‌های رایج و ضعیف مانند «abc123»، «password» و «۱۲۳۴۵۶» استفاده کرده‌اند.

بیش از یک‌چهارم شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بیان کرده‌اند که تلاش می‌کنند تا گذرواژه‌ی اشخاص دیگر را حدس بزنند و ۱۷ درصد از آن‌ها ادعا می‌کنند که در این کار موفق شده‌اند. این مطالعه نشان داد که ۴۳ درصد از آن‌ها گذرواژه‌ی فعال برخی اشخاص دیگر را دارند و همین میزان از افراد نیز اعتراف کردند که گذرواژه‌ی خود را دیگران به اشتراک می‌گذارند.

بااین‌که از هر ۱۰ امریکایی ۴ نفر بیان کردند که اطلاعات شخصی آن‌ها به‌صورت آنلاین افشا شده است و در نتیجه حدود نیمی از آن‌ها سرمایه‌های خود را از دست داده‌اند، تنها ۴۵ درصد بیان کردند که پس از افشای اطلاعات گذرواژه‌ی خود را برای یک حساب تغییر می‌دهند.

گوگل همچنین به کاربران اطلاع داد که از چند ویژگی طراحی‌شده برای بهبود امنیت و حریم خصوصی رونمایی کرده است. ابتدا حالت ناشناس به Google Maps اضافه شده است که به کاربران اجازه می‌دهد تا از استفاده از فعالیت نقشه‌ی خود برای شخصی‌سازی محتوایی که در برنامه مشاهده می‌کنند، جلوگیری کنند. این ویژگی در ماه جاری برای اندروید ارائه شده است و به‌زودی برای iOS‌ نیز ارائه خواهد شد. ویژگی دیگر برای کاربران یوتیوب است که در حال حاضر می‌توانند تاریخچه‌ی یوتیوب خود را تنظیم کنند تا پس از ۳ یا ۱۸ ماه به‌طور خودکار حذف شود.

منبع

Related posts

Leave a Comment

چهار × سه =