راه‌اندازی قابلیت ورود متمرکز بر حریم خصوصی با شناسه‌ی اپل در WWDC

درحال‌حاضر کاربران می‌توانند همانند سیستم ورود گوگل، فیس‌بوک، توییتر و لینکدین و یا هر وب‌گاه رسانه‌ی اجتماعی دیگر، به‌سرعت در وب‌گا‌ه‌های شخص ثالث و برنامه‌هایی که از شناسه‌‌ی اپل آن‌ها استفاده می‌کنند، ثبت‌نام کنند و وارد شوند. اپل ادعا می‌کند که ورود با شناسه‌ی اپل به‌‌دلیل عدم افشای آدرس‌های ایمیل واقعی کاربران به خدمات شخص ثالث، از حریم خصوصی کاربران محافظت می‌کند و همچنین اطلاعات شخصی را به حداقل اطلاعات موردنیاز محدود می‌کند.

شرکت اپل اعلام کرده که قابلیت ورود با شناسه‌‌ی اپل به‌منظور تولید تصادفی یک آدرس ایمیل جدید یکتا برای هر سرویس متفاوتی که کاربر در آن ثبت‌نام می‌کند، طراحی شده است و همه‌ی ایمیل‌ها را به شناسه‌ی ایمیل اصلی کاربر ارسال خواهد کرد. این قابلیت راه‌حل هوشمندانه‌ای برای مبارزه با هرزنامه است. نه تنها کاربر قادر خواهد بود تا به‌راحتی دریافت هرزنامه‌ها را غیرفعال کند، بلکه قادر خواهد بود تا ببیند هنگامی که آدرس‌های تصادفی شروع به دریافت هرزنامه از شرکت‌های خریدار اطلاعات می‌کنند، چه کسی ایمیل او را به اشتراک می‌گذارد یا به فروش می‌رساند.

به‌زودی این ویژگی به‌عنوان یک رابط برنامه‌نویسی در دسترس توسعه‌دهندگانی قرار خواهد گرفت که می‌خواهند دکمه‌ی ورود واحد را در برنامه‌ها و وب‌گاه‌های خود یکپارچه کنند و به کاربران خود اجازه دهند تا به‌سرعت و به‌آسانی بدون ردیابی وارد شوند.

اپل درحال معرفی یک روش خصوصی‌تر جدید برای ورود سریع و آسان به برنامه‌ها و وب‌گاه‌ها است. به جای استفاده از یک حساب رسانه‌ی اجتماعی یا پر کردن فرم‌ها، تأیید آدرس‌های ایمیل یا انتخاب گذرواژه‌ها کاربران می‌توانند به‌سادگی از شناسه‌ی اپل خود برای احرازهویت استفاده کنند و اپل با ارائه‌ی یک شناسه‌ی تصادفی یکتا به توسعه‌دهندگان، از حریم خصوصی کاربران محافظت خواهد کرد.

حتی در مواردی که توسعه‌دهندگان می‌خواهند نام و آدرس ایمیل را از کاربران سوال کنند، آن‌ها می‌توانند آدرس‌های ایمیل خود را خصوصی نگه دارند و به جای آن یک آدرس ایمیل تصادفی یکتا به اشتراک بگذارند. ورود با شناسه‌ی اپل احرازهویت با Face ID و Touch ID را برای کاربران تسهیل می‌کند و برای لایه‌ی امنیتی اضافه‌شده، احرازهویت دومرحله‌ای داخلی دارد.

اگرچه این سرویس برای انتقال حداقل اطلاعات موردنیاز به خدمات شخص ثالث طراحی شده است، اما بسیاری از توسعه‌دهندگان از سیستم‌های ورود رسانه‌های اجتماعی برای جمع‌آوری اطلاعات شخصی بیشتر درباره‌ی کاربران استفاده می‌کنند.

منبع

پست‌های مشابه

Leave a Comment